maanantai 25. kesäkuuta 2012

Turvallisesti perilla, moottoripyora alla ja uima-allas testattuna

Poikain residenssi, Penang, Malesia / 25.6.2012

Lentokenttasotkujen jalkeen loppumatka Itavallan Wienin ja Thaimaan Bangkokin kautta Malesian Penangille sujui mutkattomasti. Hassua kuinka sita tulee kaytya eri maissa tulematta varsinaisesti kaytya mitenkaan ko. maissa.

Muun matkaseurueen, Joonan ja Villen tapasin siis eilen iltapaivalla Penangin lentokentalla, ja sielta matkattiin julkisilla eli taksilla Villen ja Jussin residenssille. Teille, jotka ette naita nimia tunnista, kerrottakoon, etta Ville on opiskelukaveri Tampereelta (aluetieteilija, toihin koskaan?) ja loput nimet sitten Villen kavereita enemman tai vahemman.

Tanaan on paitsi nukuttu pitkaan, myos makoiltu lahipoolilla eli uima-altaalla (kuva), safkattu pariinkin otteeseen paikallista poperoa (kuvia 2, toisessa minä ja Jan, toisessa Chicken Tikka Masala parin Naan-leivän kera), shoppailtu paikallisten suosimasta kauppakeskuksesta lisavarusteita (omalla rahalla??)  tyonantajan tabiin ja vuokrattu moottoripyora loppuviikoksi. Hauskaa ajella visiiritön kypara paassa kahdeksaakymppia baanalla btw.

Lamminta on ollut. Paivalla +31C, illalla +26C.

Loppumatkan matkasuunnitelmakin alkaa vahitellen selkiytymaan, ja voisi nayttaa esim. seuraavalta: Malesian Kuala lumpur, josta Kambodza, Vietnam, Hong Kong, Macao ja Kiina. Pekingista on paluulento 30.7., joten paljon pitaisi sita ennen tapahtua..




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti